Szűrés

A(z) OnePlus One kulcsszót tartalmazó cikkek

Készül a OnePlus Two

2014. szeptember 30. -

Carl Pei, a OnePlus elnöke elárulta, hogy már gőzerővel dolgoznak a OnePlus One utódján, de még így is sokat kell várnunk az új csúcsmobilja, ugyanis csak 2015 második vagy harmadik negyedévében kerülhet piacra.

Tovább

OnePlus One – a legjobb telefon azok közül, amelyeket nem lehet* megszerezni

2014. augusztus 22. -

A "flagship killerként", avagy a zászlóshajók rémeként híressé vált OnePlus One nem egy olyan mobil, amit bármelyik sarkon be lehet szerezni, de egy kedves régi barátunk, Markert Laci szert tett egy példányra, amellyel kapcsolatban megosztotta velünk tapasztalatait egy tartósteszt képében. Az olvasmányos cikkből kiderül, hogy melyek azok a dolgok, amik a vliág egyik, ha nem a legjobb ár/érték aránnyal bíró okostelefonjává teszik a One-t.

Kulcsszavak: teszt, OnePlus One
Tovább

Készül a OnePlus OneWatch

2014. augusztus 6. -

A friss pletykák szerint meggyőző csúcsmobilja után egy kivételes ellenálló képességgel megáldott prémium okos karórával is előrukkolna a OnePlus. Már napvilágra is kerültek a kínai jövevény tervei, melyek alapján egy igazán vonzó, körszámlapos órát köszönthetünk majd személyében.

Tovább

Xiaomi és OnePlus készülékeket forgalmaz hazánkban a WayteQ

2014. augusztus 6. -

A saját márkás termékek mellett a WayteQ számára nem ismeretlen más, hasonlóan jó ár-érték arányú eszközök forgalmazása sem. A WayteQ Hongkong Ltd. és a OnePlus valamint a Xiaomi vállalatok közti megállapodás értelmében a két gyártó négy készüléke válik elérhetővé Magyarországon a WayteQ forgalmazásában, magyar nyelvű menüvel.

Tovább